EndNote voor gevorderden (voertaal: Engels)

15-02-2018

VU Hoofdgebouw, Bibliotheek, 1e etage, B-vleugel (zaal 1B-21)

EndNote voor gevorderden (voertaal: Engels)

Aanmelden workshop

Vermeld bij je aanmelding:
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- de naam van je faculteit/studie

Per workshop is er plaats voor 12 deelnemers.

Verhinderd?

Ben je verhinderd? Laat het ons dan tijdig weten via vraag.ub@vu.nl, dan kunnen we een ander blij maken.

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Word je blij van EndNote en wil je meer leren? Deze Engelstalige workshop behandelt een heel scala aan bijzondere handelingen in EndNote: waaronder het importeren van andere bibliotheken, het toevoegen van websites en institutionele auteurs, het editen van referenties en citaties. Tevens leer je hoe je output styles kunt aanpassen. Ten slotte focust deze cursus vooral op beheer van de EndNote bibliotheek.
De workshop is gebaseerd op een Windowsomgeving en Internet Explorer. We adviseren je voorafgaand aan de workshop de Libguide Endnote door te nemen

Voor wie?
Studenten, medewerkers en onderzoekers VU en VUmc met ervaring in het gebruik van EndNote.

Voorkennis
Het is sterk aan te bevelen eerst de basiscursus te volgen. We adviseren je voorafgaand aan de workshop de Libguide Endnote door te nemen

Kosten
Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (PDF).