Zoek en vind literatuur (voertaal: Engels) - VOL

03-10-2017

09.30-11.30

VU hoofdgebouw, Bibliotheek, 1e etage, B-vleugel (zaal 1B-21)

Zoek en vind literatuur (voertaal: Engels) - VOL

VOLGEBOEKT
De workshop op deze datum is inmiddels volgeboekt. De workshop wordt meerdere malen per jaar aangeboden. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Aanmelden workshops

Vermeld s.v.p.
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- faculteit/studie

Maximaal 12 deelnemers.
Na aanmelding ben je geregistreerd, tenzij je een afmelding ontvangt.

Verhinderd?

Laat je plaats dan niet verloren gaan en meld je af bij vraag.ub@vu.nl. Hartelijk dank!

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Hoe vind je wetenschappelijke literatuur in het post waarheid tijdperk waarin de 'false media' en meningen voortdurend in de weg liggen? In deze workshop leer je websites op hun betrouwbaarheid te beoordelen, Google effectief te gebruiken en wetenschappelijke literatuur te herkennen. We behandelen de principes van literatuur zoeken en het construeren van zoekstrategie├źn met als resultaat een veel relevanter overzicht van literatuur voor je werkstuk, verslag of scriptie.

Doelgroep
Primair studenten, medewerkers en onderzoekers met behoefte aan (bij)scholing in het zoeken naar literatuur

Kosten
Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (PDF).