Ontsnap jij uit de Library Escape Room?

22-08-2018

12.30-16.30

Universiteitsbibliotheek, 1e verdieping VU Hoofdgebouw, ruimte 1C-02

Ontsnap jij uit de Library Escape Room?

Vorm een team van maximaal 6 mensen en schrijf je in.

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Weet jij feit van fictie te onderscheiden? Vind je razendsnel het antwoord op vragen? Doe dan tijdens de VU-introductiedagen mee aan de Library Escape Room van de Universiteitsbibliotheek. Schrijf je in en laat zien dat je een echte onderzoeker en fact-checker bent. Jullie hebben 20 minuten om te ontsnappen. Het snelste team wint een prijs.

Je kunt de Library Escape Room bezoeken op:
- woensdag 22 augustus van 12:30 tot 16:30,
- maandag 27 augustus van 10:00 tot 12:30 of
- dinsdag 28 augustus van 17:00 tot 20:00

Voor wie?
Eerstejaars bachelor studenten en hun begeleiders kunnen meedoen.

Vorm een team van maximaal 6 mensen en schrijf je in.

Waar?
Je vindt de Library Escape Room in de Universiteitsbibliotheek op de eerste verdieping van het VU Hoofdgebouw, ruimte 1C-02.
Routebeschrijving: Als je de centrale hal van het hoofdgebouw binnenkomt zie je recht voor je twee trappen die je naar de eerste etage brengen. Neem de linker trap naar boven. Draai vervolgens bovenaan de trap 180 graden naar links. Je ziet nu de ingang van de universiteitsbibliotheek recht voor je. Ga daar naar binnen en volg de verdere routeaanwijzingen naar de Library Escape Room.