Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > Seminar ‘How to publish a world-class paper?
24-04-2017

Seminar ‘How to publish a world-class paper?'

Everything you always wanted to know about scientific publishing

Bij het publiceren van een artikel komt veel kijken, zoals het bepalen van je publiek, het kiezen van een journal en het omgaan met reviewers, editors en uitgevers. Ook onderwerpen als auteurschap en de impact van een artikel zijn belangrijk.

De Universiteitsbibliotheek informeert je graag over hoe je jezelf kunt voorbereiden en hoe je een wetenschappelijk manuscript van hoge kwaliteit schrijft en inzendt. Zij organiseert daarom een seminar over deze onderwerpen. Tijdens het seminar belichten twee wetenschappers en een uitgever het gehele publicatieproces, en gaan zij in op de vragen waar je als beginnend auteur tegenaan kunt lopen.

Bekijk het volledige programma

Datum: donderdag 8 juni 2017, 13.00-16.00
Locatie: Atrium Medische Faculteit, D146

Aanmelden (verplicht)

Het seminar is speciaal samengesteld voor beginnende auteurs en PhD-kandidaten. Docenten en andere VU-medewerkers zijn uiteraard ook welkom.

Dit seminar wordt georganiseerd door de Universiteitsbibliotheek. Vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact op.

seminar how to publish