Welkom bij de UB!

Als nieuwe 1e jaars student bij de VU zal je de Universiteitsbibliotheek (UB) hard nodig hebben

23-08-2017 | 8:00

Je kunt bij ons…
… literatuur zoeken en lenen:
•    Literatuur zoeken doe je via het zoeksysteem LibSearch en in Databases.
•    Fysieke collecties staan op de 1e, 9e en 10e etage in het Hoofdgebouw en in de Medische Bibliotheek in het VUmc (0B-100).
•    Digitale collecties kun je ook buiten de campus raadplegen.
•    Je collegekaart =  je lenerspas.

… gratis workshops en online cursussen volgen: (o.a. zoeken en vinden literatuur).
… samen of individueel studeren: In het Hoofdgebouw vind je meer dan 1.000 studieplekken in de UB en in de Medische Bibliotheek in het VUmc (0B-100) zijn 350 plekken.
… alle informatie krijgen die je nodig hebt bij de balies op de 1e etage van het Hoofdgebouw en in de Medische Bibliotheek in het VUmc (0B-100).
… en nog veel meer.

Volg ons op: twitter-logo30pixUBVU en facebook-logo @UBVU voor actueel nieuws en een dagelijks overzicht van beschikbare plaatsen op de studiezalen.

Kom een keer langs, de UB is op alle dagen van de week geopend!

welkom bij de UB