Expo: Keuzes van VU-medewerkers en -studenten uit de erfgoedcollecties nog tot 14 januari

Kom kijken naar de erfgoedschatten van het skelet van een zwartvoetpinguïn en zwaar water tot en met een zijden kaart en een goudplevier.

18-12-2017 | 10:20

In totaal hebben zeven medewerkers en studenten de afgelopen maanden als gastconservator een object gekozen uit de erfgoedcollecties. Ook heeft de UB diverse experts uitgenodigd om een object te kiezen uit de collectie van hun vakgebied. Lees bij Collectieverhalen waarom ze het object kozen is en wat het verhaal erachter is. En kom vooral ook kijken bij de Erfgoedvitrine, 1e etage Hoofdgebouw, bij de ingang van de Universiteitsbibliotheek. De expositie loopt nog tot 14 januari 2018.

Erfgoed gebruiken voor je onderwijs of onderzoek?
Ben je ook benieuwd naar de schatten in de erfgoedcollecties en wil je deze gebruiken voor je onderwijs en onderzoek? Neem dan via vraag.ub@vu.nl contact op met de conservatoren.

Voorwerpen voor de erfgoedcollectie?

Heb je een voorwerp waarvan je denkt dat dit een plek in de erfgoedcollectie verdient? Neem dan contact op met Liselotte Neervoort, projectleider Academisch Erfgoedobjecten.