Studeren op een door jezelf ontworpen studieplek?

Doe donderdag 7 juni om 15.00 uur mee met de ontwerpsessie.

26-04-2018 | 14:05

DesignYourLibraryDe komende jaren vernieuwt de VU de inrichting van de studiezalen en studieplekken. Natuurlijk horen we voor we aan de slag gaan graag wat studenten belangrijk vinden. Daarom starten we met een nieuw ontwerp voor de studiezaal op de 3e verdieping in de B-toren van het Hoofdgebouw.

Studenten kunnen op twee manieren meedenken.

Ontwerpsessie op 7 juni om 15.00 uur
Geef je op voor de ontwerpsessie op 7 juni om 15.00 in het Atrium (MF-Gebouw eerste verdieping). Het winnende ontwerp wordt beloond met een iPad!
Meld je aan voor de ontwerpsessie

Vul de beeld-enquête in
In deze enquête van ongeveer vijf minuten kun je aan de hand van foto’s jouw voorkeuren aangeven.
Wil je meer planten, minder interactie of meer licht…Hoe wil je studeren en hoe wil je relaxen? Laat het weten!

Een ontwerper gaat vervolgens met de ideeen van de deelnemende studenten aan de slag en werkt in de zomer een concreet voorstel uit.

Kans om te studeren op je zelf ontworpen studieplek
Je maakt dus kans om tijdens de eerste tentamenweek van het volgende collegejaar 2018/19 te studeren op je zelf ontworpen studieplek.

Wordt jouw ontwerp gekozen en uitgevoerd? Dan maak je kans op een IPad!