Scripties uploaden FAQ

Je scriptie kun je uploaden via www.ubvu.vu.nl/vunetid
      

Problemen bij uploaden scriptiesWat kan er aan de hand zijn?
Hoe los ik dit op?
1 Ik kan niet inloggen met mijn VU-net-idAls er een > of < in je wachtwoord voorkomt, dan lukt het niet om in te loggen in de scriptiedatabank.
Je kunt via top.vu.nl je wachtwoord wijzigen.
Zit geen van de genoemde tekens in je wachtwoord, neem dan contact op met de UC-IT helpdesk, tel. (020 59)80000 (ruimte 0A-11).
2 Ik krijg een foutmelding waarin staat "form.j_password is not defined"Deze melding verschijnt in sommige gevallen bij het automatisch uitloggen als je 30 minuten niet actief bent in de databank.

Oplossing: tik in de adresbalk de volgende tekst:
https://www.ubvu.vu.nl/vunetid?logout
en druk op Enter. De foutmelding zal dan verdwijnen en je kunt opnieuw inloggen.
3 Help! De scriptie is full-text zichtbaar, maar zou dat niet mogen zijn!Mail de UB. De UB neemt contact op met het studiesecretariaat van je faculteit. De faculteit neemt de beslissing over het al dan niet offline zetten van de scriptie (de UB beslist hier niet over).
4 Ik krijg mijn uploadlink niet geopendWaarschijnlijk ligt dit aan de gebruikte browser. Met SAFARI lukt het niet. De andere browsers, Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome geven geen problemen..
5 Pdf bestand wordt niet getoond in uploadscherm na selecteren bestandHet klopt dat het te uploaden bestand niet getoond wordt in het uploadscherm. Je kunt gewoon verder gaan met het invullen van het formulier en daarna je scriptie indienen.     
Andere problemen?Mail de UB en vermeld daarbij graag de volgende gegevens:
- je naam
- de loginnaam van je VU-net-id (nooit je password meesturen!)
- faculteit waar je bent ingeschreven
- het probleem
- de browser die je gebruikt (Internet Explorer, Firefox, Safari etc.)