Pilot-website toont beschikbaarheid studieplekken 1e & 2e verdieping Hoofdgebouw

Zoek je een studieplek op de 1e of 2e verdieping van het Hoofdgebouw (HG)? Kijk dan op de Studieplek-website of de informatieschermen in de centrale hal en bij de B-liften van het HG.

31-10-2017 | 10:05

Studieplek Daar zie je real time in welke studiezalen het rustig is. De Studieplek-website is een pilot en bestrijkt daarom vooralsnog alleen de 1e en 2e verdieping van het Hoofdgebouw.

Je kunt de Studieplek-website bekijken via:
- http://tinyurl.com/wally-HG1   Hoofdgebouw, 1e verdieping
- http://tinyurl.com/wally-HG2   Hoofdgebouw, 2e verdieping

Wat vind je van de Studieplek-website?
De pilotperiode – tot de Kerst – gebruiken we om te bekijken of het meetsysteem dat de drukte in de zalen in kaart brengt goed werkt. Als dit goed functioneert, gaan we de website verder ontwikkelen tot een gebruiksvriendelijke app. We horen graag van je of website adequate informatie geeft. Je kunt je reactie doorgeven via vraag.ub@vu.nl

Pilotproject
De Studieplek-website is een pilotproject van de UB, FCO en IT om de informatie over vrije studieplekken te verbeteren. Na de Kerst evalueren we. Als de pilot een succes is, worden VU-breed alle beschikbare studieplekken in beeld gebracht.

Update beschikbare studieplekken centrale bibliotheek
Naast de Studieplek-website blijft de UB via twitter @UBVU en Facebook UBVU tweemaal per dag een update geven van de beschikbaarheid van studieplekken in de gehele centrale bibliotheek. De app Studyspot blijft ook beschikbaar.