How to publish a world-class paper

In dit UB-seminar op 7 november delen ervaren wetenschappers hun kennis van publiceren.

10-10-2019 | 15:07

Bij het publiceren van je onderzoek komt veel kijken. Denk aan het kiezen van een tijdschrift of uitgever en het verwerken van de feedback van reviewers en editors. In dit UB-seminar delen drie ervaren wetenschappers hun inzichten en ervaringen.

Tips voor het publiceren van een manuscript
Je krijgt waardevolle tips voor het publiceren van je manuscript. De sprekers belichten telkens een ander aspect van het publicatieproces.

Voor PhD-kandidaten en beginnende onderzoekers
Dit seminar is speciaal samengesteld voor PhD-kandidaten en beginnende onderzoekers. Andere medewerkers zijn uiteraard ook welkom. De voertaal is Engels. Deelname is gratis voor VU-studenten en -medewerkers van de VU. We verzoeken je wel om je aan te melden.

Vragen?
Dit seminar wordt georganiseerd door de Universiteitsbibliotheek van de VU. Vragen of opmerkingen? Neem contact op via seminars.ub@vu.nl.

Datum en locatie
Datum: donderdag 7 november, 13u00–16u00
Locatie: Atrium (Medische faculteit)
Zie hier voor het volledige programma en meer informatie over de sprekers.

Registratie
Aanmelden kan door middel van dit formulier.