Data horror week

Deel jouw data horror verhalen!

09-07-2020 | 13:50

Data Horror week

In de academische cultuur is het gebruikelijk successen te vieren en dingen die verkeerd gingen zoveel mogelijk te verbergen. Wij - RDM Support van de UB - vinden het juist belangrijk te bespreken wat er misging en zo van onze vergissingen te leren.
Daarom plannen we eind oktober de Data Horror Week.
Deze zal grofweg uit drie onderdelen bestaan:
1.    We willen een verzameling van korte verhalen maken over datamanagement dat misging, en wat de onderzoeker ervan zou kunnen leren. Dit zijn deels verhalen van onderzoekers, maar we zijn ook op zoek naar verhalen die de UB en collecties in het zonnetje zetten om zo de aandacht te richten op de ondersteuning voor onderzoek en onderwijs die de UB biedt. Laat het ons weten als je verhalen kent of anderen (UB-medewerkers of onderzoekers) die hun verhalen wel zouden willen delen.
2.    Daarnaast willen we als spel een digitale escape room ontwerpen. We kijken ernaar uit jullie te helpen aan de data horrors te ontsnappen!
3.    Afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus hopen we dat we ook een live bijeenkomst kunnen houden met een borrel en horror.

Heb je een verhaal dat je wil delen. Schrijf het dan voor ons op op deze pagina. Veel dank voor het delen alvast. 
Griezelen maar!

Data Horror week | Datum: 26 - 30 October 2020 | Locatie: Vrije Universiteit